Dva dana koja kriju formulu za uspeh

Prošle godine sam imao priliku da prisustvujem seminaru Brajana Trejsija u Beogradu . Kao neko ko se bavi držanjem seminara i edukacija, i kome je to prilika da bude u korak sa svetskim tokovima, moram da priznam da sam ostao sam stvarno bez teksta. Jednom rečju, savršeno!  Brajan je bio pun primera, držao je pažnju savršeno iako je u 75-oj godini, izneo je neke podatke koji se ne mogu platiti, preneo je deo svog znanja na sve nas prisutne. Stvarno SAVRŠENO.

Zahvalan sam Edukativnom centru Finesa koja je kao dugogodišnji izdavač Brajana Trjesija, prihvatila se izazova da bude jedan od organizatora i partnera i da ga dovede u Srbiju.

Zašto pišem ovaj članak?

Zato što se u Beogradu 29.05 i 30.5 dešava nešto stvarno spektakularno. Održava se možda i najveći poslovni forum (BBE Poslovni forum) ikada u Srbiji. Da, dolazi Brajan Trejsi, ali dolazi i veliki Maršal Goldsmit (svetski broj 1 poslovni um i svetski broj 1 izvršni trener.) kao i još dvojca vrhunskih stručnjaka, a to su: Dr. Gennady Polonsky i Dr. Graziano Dominici. Ceo događaj traje dva dana i verujem da ukoliko pažljivo slušate  ono što oni pričaju, možete da otkrijete to nešto, to neko zrno uspeha koje ćete posejati u svoj budući poslovni uspeh. Meni je lično pomoglo to što sam bio na seminaru Brajana Trejsija, kad pogledam u retrovizor.Sa nestrpljenjem očekujem 29.05 i da najzad počne prvi dan.

Da ovaj poslovni događaj bude stvarno sjajan govori i podatak da će kao jedan od moderatora na forumu biti po meni jedan od najboljih izvršnih trenera i jedini sertifikovani trener Maršal Goldsmita u Srbiji, Stella Karl Ćosić.

Više informacija o Poslovnom forumu 2017 imate na ovom linku.

Vidimo se!

Marko Burazor

Written by marko