In-house

Marko Burazor In-house treninge održava u partnerstu sa firmom Poslovna znanja u okviru svoje firme Treninzi.rs, Ovo su neka od najčešćih pitanja vezano za in-house treninge:

 1. Zašto in-house treninzi?

Naši klijenti se često pitaju: Zašto da edukujemo svoje zaposlene kad mogu da nas napuste?
Naš odgovor je: A šta ako ih ne edukujete, a oni vam ostanu?

2.Koliko koštaju treninzi?

Cene in-house treninga formiramo u odnosu na vaše konkretne potrebe, koristeći savremenu metodologiju, zasnovanu na najnovijim modelima poslovnog konsaltinga i edukacije. Zavisi i od veličine grupe, broja dana treninga..

3.Da li dajete popust na cene izvođenja?

U slučaju ostvarenja dugoročne saradnje sa kompanijom naručiocem (više od 5 izvedenih treninga), cena izvođenja ponudila bi se sa popustom od 10%.-30%

4. Gde se in-house treninzi izvode?

Treninzi se održavaju (in-house) u prostoru obezbeđenom od strane kompanije koja naručuje poslovnu edukaciju. To može biti u njihovim prostorijama ili u odgovarajućem iznajmljenom prostoru.

5.Šta je potrebno obezbediti za izvođenje treninga?

BCA i Poslovna Znanja pripremaju neophodnu edukacionu infrastrukturu kao laptop kompjuter, projektor i platno, dok će kompanija naručilac obezbediti hranu i osveženja (vodu, kafu, sokove) za polaznike treninga.

6.Koliko traju pojedini treninzi?

Po predloženom planu i programu edukacije  u jednom radnom danu predviđeno je 7 školskih časova (4 x 75min) ili 4 edukaciona modula.

7.Ko su naši predavači-treneri?

Naši predavači-treneri su aktivni profesionalci koji su većinom sertifikovani konsultanti  ili rade u vodećim kompanijama u Srbiji. Veštine, znanja i iskustva koja vam prenose oni redovno koriste u svakodnevnoj praksi.

8. Koliki je maksimalni broj učesnika?

Broj učesnika određuje kompanija naručilac treninga, s tim što je maksimalan broj polaznika po treningu ograničen na 16, da bi se obezbedio željeni kvalitet izvođenja poslovne edukacije.

9. Šta sa prevozom i smeštajem trenera?

Ukoliko se trening održava na udaljenosti većoj od 100 km od Beograda, ili je potrebno da treneri prenoće, naručilac će platiti troškove hotelskog smeštaja, kao i troškove prevoza za trenere.

10.Da li se dobija propratna dokumentacija o treningu?

Trening je propraćen odgovarajućom dokumentacijom, koja sadrži skriptu treninga, Power Point prezentacije kao i dodatne materijale, kako u štampanim, tako i u elektronskom formatu.

11. Koje oblasti koje pokrivamo?

Prodaja

Unapređenje poslovanja

Govor tela

Na Treninzi.rs je detaljnija PONUDA TRENINGA

12. Klijenti?

13. Kontakt?

Više informacija na: burazormarko@gmail.com – pozovite: +381 64 129 1983