O meni

Koreni i obrazovanje

Rodjen u Beogradu, odrastao na Crvenom Krstu (Zvezdara/Vračar). Završio Šestu beogradsku gimnaziju na koju je veoma ponosan. Diplomirao i magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu (EKOF) smer trgovina na katedri uvaženog profesora Stipe Lovrete.

Karijera

Profesionalnu karijeru je razvijao kroz kompaniju Delta Holding prvo kao njihov stipendista, pa kao projekt menadžer za celu maloprodaju (format Tempo) zatim u Vip Mobile-u (delu Mobilkom Austria) na razvoju arhitekture i poslovnih procesa. Posle Vipa postaje konsultant za Japansku Agenciju za Medjunarodnu Saradnju ( JICA) i to ostaje do današnjih dana. Paraleleno sa konsaltingom osniva svoju konsultantsku firmu Burazor Consalting Agency (BCAgency) koja se prevashodno bavi držanjem treninga iz domena prodaje, komunikacije i pregovaranja.

Zajedno sa kolegom Miodragom Kostićem ( dirketorom kompanije Veza d.o.o) se udružuje i pokreće program edukacije Prodajna Znanja i dodatno razvija već postojeći program Poslovna Znanja.

Publikacije

Posle četiri godine istraživanja kroz postiplomske studije na EKOF-u, 2012-te godine objavljuje prvu knjigu Naučite Jezik Kojim Ceo Svet Govori (Neverbalna komunikacija na delu) i postaje prvi domaći autor popularne psihologije koji se bavi temom govora tela i neverbalne komunikacije.

Godinu dana kasnije, tačnije 2013 -te objavljuje i drugu knjigu Razlike među kulturama (Neverbalna komunikacija II).

Kao jedan od autora učestvuje u projektu i objavljivanju knjige Tip of the Week #1 2016-te godine.

Pet godina od druge knjige, 2018-te objavljuje knjigu

Um je najjači afrodizijak

(motivacija – uspeh – govor tela)

Prva objavljena publikacija je bio tekst Istorija trgovine u časopisu E magazin, decembra 2005-te (tadašnji urednik Miloje Sekulić je dao šansu jednom novajliji koji je imao želju da piše). U E magazinu piše u narednim godinama, nastavlja u PROFIT magazinu i drugim časopisima da ima svoje kolumne.

Neke zanimljive činjenice

Košarkaški sudija od 1999-2007; odsuđenih oko 750 utakmica.

Veliku strast ima prema Šiljakovcu (opština Barajevo, Beograd) i svojoj dedovini (majčino poreklo).

Pored bloga na ovom  sajtu ima više drugih sajtova i blogova poput Merakonline.com, Buki bloga, Business skills

Svira i peva u slobodno vreme